The landscape project is in line with the many-colored context in order to enhance with the facades of the school.
The purpose of this space was the design of welcoming and safe spaces, characterized by high-quality materials and school equipment.
The flooring design received particular attention during the project as it helps to differentiatethe functional areas.

Client

PRIVATE

Location

CERNUSCO SUL NAVIGLIO – MI –

Size

8.760 MQ

nordd

50

trees

9 variety

 

94

climbing

plants

The recreational areas, split into age bands, have traditional games which have been stylishly reinterpreted: soft hills for the early years, swings hung to tube-shaped support in steel for the children.

Children can also enjoy a small secret garden.

A hill is an acoustic and visual barrier from the nearby traffic. 

The choice of a natural barrier was made out of the desire of creating a welcoming plant-based space with a high sense of the aesthetic.

204

decorative

plants

4 species to

guarantee a

constant and

various

blooming

LOW

MAINTENANCE

Team

Pasolini Martina

Mordaci Lucia

Via Privata Antonio Caccianino, 320131 – Milan – ITALY, 02 366 82 773, © 2020, All rights reserved

info@dsb-la.it